Artisjok, jouw hulpje bij een opgeblazen gevoel

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Het weekend breekt aan en daarmee ook de onweerstaanbare drang om ons te buiten te gaan aan onze favoriete lekkernijen. Een stuk pizza hier, een stuk taart daar, misschien een glas wijn of twee. En hoewel de ervaring absoluut plezierig is, voelen we ons er vaak opgeblazen en ongemakkelijk door.

Maar wist je dat er een natuurlijke oplossing bestaat om je maag te kalmeren en je spijsvertering te ondersteunen? Maak kennis met het wonderkruid: Artisjok.

De artisjok, met zijn unieke vorm en levendige kleur, is veel meer dan een exotische groente. Het is een krachtig kruid, doordrenkt van geschiedenis, dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor zijn talrijke gezondheidsvoordelen. De wetenschappelijke naam, Cynara scolymus, klinkt misschien ingewikkeld, maar de voordelen zijn eenvoudig en belangrijk.

Artisjok: de spijsverteringsheld

Artisjok is een superheld op het gebied van spijsvertering en biedt een scala aan voordelen om dat ongemakkelijke opgeblazen gevoel na een verwenmoment tegen te gaan. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om artisjok in je wellness-routine op te nemen:

  • Ondersteunt de spijsvertering: Artisjok helpt om voedsel efficiënter af te breken, waardoor je lichaam die verwennerij in het weekend beter aankan.
  • Helpt een opgeblazen gevoel te verminderen: Artisjok kan je maag kalmeren en het gevoel van een opgeblazen gevoel verminderen, wat de broodnodige troost biedt na een feestmaal.
  • Ondersteunt de levergezondheid: Artisjok staat bekend om zijn leverondersteunende eigenschappen en kan helpen bij het ontgiften van je lichaam.
  • Rijk aan antioxidanten: Artisjok zit boordevol antioxidanten die je lichaam helpen beschermen tegen oxidatieve stress.
  • Rijk aan voedingsstoffen: Het gaat niet alleen om het verlichten van ongemak; artisjokken zitten boordevol voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C en magnesium die de algehele gezondheid ondersteunen.

Your Flora – Regenesis

Artisjok ondersteunt de spijsvertering en kan helpen bij indigestie, een opgeblazen gevoel en misselijkheid. Het is ook nuttig voor een trage spijsvertering, oververmoeidheid en ondersteuning van de lever. Onze kefir-kombucha gefermenteerde Regenesis is bedoeld voor tijdens of na antibiotica of infecties om het innerlijke milieu te regenereren, en ook voor een trage spijsvertering en oververmoeidheid.

Artisjok moet worden vermeden bij allergieën voor artisjok, zwangerschap en borstvoeding, en mensen met galwegobstructies of galstenen.
Hoe te gebruiken

Begin met één-twee capsules Your Flora Regenesis per dag, dit kan indien nodig verhoogd worden naar twee-drie capsules per dag. Your Flora – Regenesis is verkrijgbaar in de betere gezondheids- en natuurwinkels en webshops zoals De Gezonde Wereld.

Your Flora - Regenesis