Adaptogene vegan chocolademelk

Adaptogenen zijn een groep planten die adaptieve eigenschappen bezitten, wat betekent dat ze in de natuur goed reageren en zich aanpassen aan zware omstandigheden, en ze ondersteunen ons op een vergelijkbare manier. Adaptogenen helpen om het lichaam in balans te brengen, te herstellen en te beschermen en ondersteunen onze hormonale gezondheid, energieniveaus en ons immuunsysteem. Vandaag delen we een voedend recept voor adaptogene warme chocolademelk met onze biologische gefermenteerde supplementen, wat ons betreft het perfecte drankje voor de winter.

Adaptogene warme chocolademelk (Voor 2 personen)

Ingrediënten

Om te toppen:
Cashewcrème en rauwe chocolade (indien gewenst)

Recept

  1. Doe de noten in de blender met 100 ml water. Mix tot je een zachte cashewcrème hebt. Neem een paar lepels van de crème voor decoratie en doe de rest (ongeveer 200ml) van het water in de blender. Blend tot een gladde, zijdeachtige “melk”.
  2. Voeg alle andere ingrediënten, behalve de gefermenteerde supplementen, toe aan de blender en mix tot een gladde massa. Proef en voeg wat dadels toe als je de warme chocolademelk zoeter wilt. Giet in een pan en warm zachtjes op. Open de Ashwagandha en Cognitive capsules wanneer ze doorgewarmd zijn en meng met de drank. Laat de drank niet koken, zo behoud je het meeste van de weldadige stoffen. Versier met cashewcrème en wat geraspte rauwe chocolade, en geniet!
  3. Je kunt de cashewroom natuurlijk overslaan – maar wij denken dat het deze adaptogene warme chocolademelk extra decadent en heerlijk maakt.

Dit verwarmende elixer is de perfecte koffievervanger overdag, of het is een voedzaam drankje om ’s avonds lekker in weg te kruipen. Het is een knuffel in een mok om je lichaam te voeden en je ziel te kalmeren.

Vind ons volledige assortiment gefermenteerde kefir-kombucha supplementen hier…

Laat het ons weten als je de adaptogene warme chocolademelk maakt en deel je creaties op Instagram.